perjantai 31. tammikuuta 2014

Lomakuulumiset osa 1/2

Moikkelismoi!

Kuten jo ennen lomaa arvelin, tämän postauksen teossa vähän kestää.. Hups... Mutta kuitenkin, palattiin Suomeen viime sunnuntaina, ja nyt on luvassa postaus koko matkasta. Varoitan jo etukäteen, että tästä saattaa tulla hyvin kuvapainotteinen postaus!

Lähdettiin siis sunnuntaina 19.1 Teneriffalle, Los Gigantesiin. Lento lähti kahdeksan aikaan, mutta vietiin koirat hoitoon sukulaisille, joten ajettiin lentokentälle Jyväskylästä. Oltiin hyvissä ajoin lentokentällä, ja käytiin sittev turvatarkastuksen jälkeen juomassa kaakaot ja syömässä vähän aamupalaa. 

Lentomatka oli tosi tasanen, eikä ilmakuoppia ollu juuri ollenkaan. Alkumatkasta, kun päästiin pilvien yläpuolelle, auringonnousu näytti ihan tosi upeelta!

Kun lähestyimme lentokenttää, ja Teneriffa näkyi, maisemat lentokoneen ikkunasta oli upeat! Lentokentällä sitten menikin hetki kun odoteltiin laukkuja... Laukkujen saannin jälkeen sitten vaan bussiin ja kohti hotellia :) Hotelli oli tosi hienon näkönen jo ulkoa, ja ekaa kertaa saatiin tosi nopeesti huoneen avaimet, ja all inclusive-rannekkeet! 

Maisemaa, kun lähestyttiin Teneriffaa :)

Meidän hotellihuone oli ihan hieno, yks makkari ja olohuone. Me lapset nukuttiin olkkarissa, minä ja Aatu kerrossängyssä, ja Lotta levitettävällä sohvalla. Vaidoin huoneella vaan vaatteet, ja lähettiin sitten syömään. Hotellin "yläaltaalla" oli semmonen Snackbaari, josta sai ransiksii, hampparii, nugetteja ja kaikkee semmosta. Kävin siellä muutamana päivänä ihan itekkin vaan syömässä, ja oli hyvää! 

Jäähilejuomaa :) Nam!

Näkymä huoneen parvekkeelta oikealle päin katsottuna :)

Eka päivä meni ihan vaan hotelliin tutustuessa, ja uidessa. Eka kokonainen päivä oli siis maanantai, ja sillonki oltiin suurin osa päivästä altaalla, mutta kävin myös iskän ja Lotan kanssa kävelemässä rannassa :)

Lotta & minä :) Miten mun toinen jalka näyttää ihan amputoidulta?? :D

Tiistaina oltiin taas hotellilla, ja käytiin syömässä illalla a la carte ravintolassa Italialaista. Se oli ihan ok, en hirveesti tykänny mun katkarapupastasta :D Ennen ruokaa kuitenkin käytiin kiipeilemässä hotellilla olevalla "kiipeilyradalla". Siinä mentiin erilaisten köysien ym. varassa rata läpi, en osaa selittää... Kuvista saatte ehkä paremman käsityksen....
Eka osio. Huomatkaa "upea" keskittynyt ilme :D

Toi osa oli ehkä vaikein kaikista :D



Keskiviikkona käytiin taas rannalla kävelemässä, ja otettiin kuvia. Koko viikon oli tosi upeet säät, ja mun vakkariasu olikin toppi ja minarit. 


Miten ihmeessä mun hiuksista on tullu noin kiharat.. :o Mut altojen hyppiminen on ihanaa ♥

Käytiin tosi monena päivänä syömässä ihan vaan siellä yläaltaalla, aamupalalla käytiin buffetissa, josta löyty aina jotain hyvää! Iltaruuatkin syötiin yleensä buffetissa. Hotellialue oli tosi kiva! 
Nää oli tosi hyvii!

Hotellilta sai ihan maailman parasta vaniljajätskiä! 

Ala-altaalta
--------------------------------------------------------------------------
Teen tämän postauksen kahdessa osassa, koska muuten tästä tulisi ihan liian pitkä.... Toinen osa tätä postausta tulee jossain vaiheessa, mutta seuraavana on luultavasti postaus huomisen tunnista :)







3 kommenttia:

  1. Tosi ihanii kuvii :33 Ja oot niin kaunis :* Ja ihana postaus ja tais olla kivaa? :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos <3 Ja niin sinäkin <3 :* Ja joo, oli ihan superkivaa!

      Poista
  2. ääh liian ihania kuvia, nyt haluun vaan pois suomesta jonnekkin lämpimään :D :(

    VastaaPoista