perjantai 17. tammikuuta 2014

Pikakuulumiset & korvaustunti

Moi!

Eilen, torstaina minulla oli korvaustunti. Oltiin tallilla ihan hyvissä ajoin, ja katsoessani listaa, yllätyin iloisesti! Listassa luki Vilma-BB. Pepsillähän menin viimeeksi silloin syksyn ensimmäisellä tunnilla. Listan vieressä oli lappu, että saa mennä ilman satulaa, ja hetken mietinnän jälkeen päätin mennä. 

Otin BB'n harjakorin, ja harjasin sen huolellisesti läpi. Hoitaessa jouduin pari kertaa kieltämään Pepsiä, kun se taas yritti näykkiä... Sitten vaan suojat jalkaan ja suitset päähän! Suojia laittaessa BB koetti kaikin keinoin seistä seinän vieressä etten pääsisi laittamaan takasuojia. Suitset meni sitten ihan helposti, ja sitten vaan maneesille.



Ulkona oli 15*C pakkasta. Jahnu punttasi minut selkään, ja ensimmäinen reaktio oli, että selkäranka tuntuu _aika_ paljon...  Mentiin koko tunti vapaasti, mikä oli sinänsä ihan kivaa. Ympyröillä piti koko ajan saada sisäpohje läpi, ja alussa mikään ei meinannut onnistua. Pepsistä huomasi, että alkutunnista se oli tosi jännittynyt, mutta lopussa huomasin itsekkin, että se alkoi selvästi rentoutua. 



Mentiin myös kahta puomia, jotka olivat ympyröillä. Niitä sai mennä ravissa tai laukassa, itse menin suurimman osan ravissa, sillä laukassa tuli pieniä ongelmia... BB ei meinannut suostua menemään sinivalkoisen puomin yli, vaikka ohjasin keskelle puomia, se loikkasi sivuun... Lopulta sain sen kuitenkin menemään molemmat puomit - sekä ravissa että laukassa. 

Olin tosi tyytyväinen tuntiin, vaikka nyt onkin selkä ihan kipee... KUVISTA KIITOS MIRALLE :)

Blogi hiljenee nyt viikoksi, sillä lähden lomalle Teneriffalle. Palaillaan siis lomakuulumisilla sitten aikaisintaan 27.1 :)


1 kommentti:

  1. No aww, ekassa kuvassa minä ja Bessi takana XDD! mut hienosti menitte :)♥!

    VastaaPoista