perjantai 5. heinäkuuta 2013

Leiripäiväkirja (Osa 1)

Terve taas!

En nyt selittele muuta, mutta tässä siis Rellun leiristä. :)

Sunnuntai

Minut vietiin Miralle jo yhden aikoihin, ja juttelimme siellä. Käytimme koirat lenkillä, ja kolmen aikaan lähdettiin hakemaan Vivecaa. Oltiin Rellussa vähän ennen kuutta, ja kuudelta sitten jaettiin huoneet. Pääsimme samaan huoneeseen, jossa olin ollut viime kesänä. Eli siis oikean puoleiseen välihuoneeseen. Hoitsut jaettiinkin poikkeuksellisesti jo sunnuntaina. Sain taas Frision ♥ Mira sai Repen, ja Viveca sai Pepin. Loppuilta meillä oli erilaisia tutustumisleikkejä ja kaikkea mahdollista. 
Pahoittelen huonoa laatua...

Maanantai
Meillä oli herätyskello soimassa 7.45. Noustiin, puettiin ja mentiin aamupalalle. Syötiin leipää. Sitten lähdettiin hakemaan hoitsuja laitumelta. Tai siis osa lähti hakemaan kauempaa, mutta minä, Lilja ja pari muuta jäätiin tallille, koska meidän hoitsut oli lähempänä. Sitten haettiin ne, ja alettiin harjata. Frisio oli kiltisti, eikä pelleillyt. Sitten oli ensin ykkösryhmän (eli poniryhmän) tunti. Ulkona satoi vähän, joten tunnit oli maneesissa. Menin auttamaan Miraa, ja pidin Repeä kiinni sillä aikaa kun Mira sääti jalustimia. Sitten kuvailin hetken tuntia, mutta menin sitten laittamaan Frisiota kuntoon.
Mira ja Repe


Qloxie


Tehtiin siis tunnilla avotaivutuksia, ja se meni ihan hyvin. Mira oli kuvaamassa, joten saatte nyt siis minunkin tunnista kuvia!




Tunnin jälkeen meillä oli ruoka, ja sitten teoriaa. Teoriatunnilla meidän ryhmä harjoitteli ajamista sellaisella radalla. Minä ja Viveca ajettiin Tanelilla <3


Illemmalla meillä oli vielä toinen tunti, ja hypättiin jumppista. Menin tunnin taas Frisiolla, ja suju hyvin! Tunnilla satoi ihan kaatamalla, jonka takia osa kuvista on huonoja. Kuvasin omaa tuntiani ennen myös ykkösryhmän tuntia.
Essi & Taneli

Mellow

Snaige

Minä & Frisio



Laitoin Frision normaalisti pois tunnin jälkeen, ja sitten mentiin taas syömään. Ruoan jälkeen meillä oli hetki vapaata, ja sitten alkoi leirikaste. Ensin meidät kävelytettiin talon taakse, ja siellä silmät sidottiin. Sitten toinen ohjaajista vei meidät kärryillä seuraavaan paikkaan, ja kun kaikki oli siellä, menimme maneesiin, ja siellä siteet avattiin. Sitten piti kiertää rata, jossa oli esteitä, ämpäreitä joissa piti kävellä, heinätunneleita yms. Leirikasteen jälkeen meillä oli loppuilta vapaata. 


-Leiripäiväkirja-postaukset jatkuvat, kunhan ehdin kirjoittaa. Sen verran voin kuitenkin jo paljastaa, että yhtenä päivänä oli lääkärireissu tippumisen takia.-




7 kommenttia: