perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tilannepäivitystä + Mira meillä yötä ;)

Moi! 
Mira oli meillä yötä torstaista perjantaihin, ja siitä nyt lähinnä tässä postauksessa. Mira siis tuli suunilleen kuuden aikaan, ja vietiin sen kamat mun huoneeseen. Juteltii kaikesta mahollisesta, ja sitte käytettiin koirat lenkillä. Äiti oli ostanu meille sipsipussin, ja karkkia. Kun koirat oli käytetty, mentiin koneelle tekemään "sukututkimusta". Joo, älkää ees kysykö. Leikittiin siis sukupostilla, ja etittiin kaikki meiän tallin (Hyyppärän) ja Rellun hevoset :) Sitte vaan juteltii, ja käytii nukkuu suunillee 00.40. Aamulla herättiin siihen, kun siskoni soitti mulle. Kello oli silloin noin yheksän. Mun sisko siis oli tän viikon Rellussa leirillä Siirin, Saanan ja  Idan kanssa. 

Aamulla ei tehty mitään erikoista, jatkettiin sitä "sukututkimusta". Sit syötiin aamupala, ja mentiin kattomaan telkkaria. Ja syötiin jätskii!! Sitten meillä oli tarkotus mennä Sveitsin Uimalaan, mutta kun päästiin perille, tajuttiin, että se oli kiinni kun siellä oli uimakisat... No, mietittiin sitten mihin mennään, ja päätettiin mennä Herusiin uimaan. Vesi oli ihan super lämmintä, varmaan ainaki 25 asteista... :) Uitiin sit aika paljon, ja mentiin lämmittelee. Äiti lähti jossain vaiheessa hakemaan iskää junalta, ja sen jälkeen vietiin Mira kotiin. 

Oltiin kotona suunilleen kuuden aikaan, ja puol seiskalt äiti tajus, että koirien hoitoaine on loppu. Lähin sit mukaan ajamaan kohti Hyvinkäätä. Samalla reissulla mentiin sit Siirille, odottelemaan että Lotta tulee leiriltä. Ne tuli siis samalla kyydillä. Kun ne tuli, juteltiin kaikesta mahdollisesta, ja Lotta ainakin vaikutti olevan ihan sokerihumalassa. Sitten lähettiin kotia kohti, ja just vähän aikaa sitten tultiin. 


Sitten infoa;

Lähden siis sunnuntaina (30.6) leirille, enkä voi sinä aikana postailla. Leirin jälkeen tulee sitten video leiristä ja kaikkea muuta mahdollista. En tiedä, postaanko ennen sunnuntaita, koska huomenna ohjelmassa on siis pakkaamista. Saatan EHKÄ tehdä kuvapostauksen huomisesta, mutta se ei ole täysin varmaa. Mikäli en kirjoita huomenna, niin hyvää viikkoa vaan kaikille!!

Nähdään ensi viikolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti