tiistai 11. kesäkuuta 2013

Onnistumisen ilo.

Otsikko on tuo ihan vaan sen takia, että eiliset agilitytreenit meni niin hyvin. Teen nyt ihan kokonaan koirapainotteisen postauksen, juuri eilisistä treeneistä.

Lähdettiin kotoa puol kasin aikaan, ja oltiin treenikentällä n. 19.40. Otin Hugon ulos autosta, ja lähdin käppäilemään. Päästin Hugon irti, ja harjoittelin luoksetuloa ym. Onnistu. Sitten vähän ennen kun kello oli tasan, menin kentän laidalle oottelemaan. Nää treenit oli nyt vaan kertausta, ja otettiinhan me kaks uutta estettäki. Alussa mä menin harjottelemaan toista uusista esteistä, pöytää. Otin Hugolta hihnan pois, ja pyysin sen hyppäämään pöydälle. Se hyppäs heti. Toistettiin muutaman kerran, ja otettiin sitten silleen, että ensin tultiin yks hyppy, ja sit pöytä. Yllätyin positiivisesti, että se koira oikeesti jäi odottamaan lupaa hypätä, eikä vaan lähteny omin luvin kaahottamaan. Kun oltiin tätä toistettu pari kertaa, mentiin silleen, että pöytä-hyppy-hyppy-pöytä. Tämäkin onnistui ihan hyvin, ei ongelmia :) Sitten pidettiin pieni tauko, kävin juottamassa Hugon.



Sitten menin pari kertaa puomia, ensin hihnalla ja sitten ilman. Yllätyin itsekkin, miten hyvin se meni verrattuna viime viikkoiseen kaahaukseen. 
Heh, mistähän huomaa, että vauhtia oli nytkin _vähän_...


Sitten pidin taas pienen tauon, ja menin sitten harjoittelemaan muuria. Sitä meillä ei ole ennen ollut. Onnistui hyvin, ainakin omasta mielestäni! Sitten kun yhdistettiin, muuri ja putki, tuli hiukan ongelmia. Oltiin aiemmin harjoiteltu vaan punakeltaisella putkella, joka oli huomattavasti valoisampi kun tämä tummansininen... Kyllähän Hugo sitten lopulta sinne meni, ja olin tyytyväinen :)





Pidin taas tauon, ja sen jälkeen menin pari kertaa A-esteen niin, että se oli matalana. 

Sitten se nostettiin korkeaksi, ja menin pari kertaa hihnan kanssa, ja sitten ilman. Onnistui hyvin!


Sitten menin kertaamaan keppejä. En mennyt niitä kuin pari kertaa, koska onnistui ihan hyvin. Kepit on mulle itselle ehkä vaikein este ohjata, ainakin vielä... Mut, harjottelemalla oppii :)


Sitten menin vielä sen sinisen putken pari kertaa, että se varmasti onnistuu, ja sitten treenit jo loppukin. Jäi ihan superi fiilis!







1 kommentti: