torstai 2. tammikuuta 2014

Kuulumispostaus

Moikka kaikki! 

En ole nyt vähään aikaan ehtinyt/muistanut postailla mitään... Joulu meni, vuosi vaihtui, ja kaikkea muuta kivaa. Jouluna oltiin serkuilla, ja sain tosi kivoja lahjoja. En nyt laita lahjoista kuvia, koska joulusta on jo kuitenkin jonkin verran aikaa. Uuden vuoden aatto oltiin ihan kotona, ja käytin suurimman osan illasta kuvaillessa raketteja. Kuvat ei onnistunut niin hyvin kun toivoin, mutta kai niistä jotain näkee.






Tunnit jatkuvat normaalisti jo tällä viikolla, ja Mira on ainakin alustavasti lupautunut kuvaamaan. Pääsen myös testaamaan joululahjaksi saamiani Horzen talviratsastussaappaita. On kyllä jo ikävä tallille, vaikka eihän tätä taukoa ole ollut kuin 2 viikkoa :D. 
Ikävä ♥


Menen taas ensi kesänä Relanderin Ponitallille leirille, ja tiedän jo nyt yli puolet, ketä leirille tulee! Meillä on tosi hyvä porukka jo nyt, ja tällä hetkellä meitä on lähdössä minä,  Mimosa,  Ruut,  Mira, Viveca ja Sara. Pari päivää sitten sain kuulla, että viime kesänä samalla leirillä kanssani olleista on tulossa kaksi kaveria, Tuuli ja Josefina. Lisäksi kaverini Emilia, joka oli vuonna 2012 leirillä kanssani tulee ensi kesänä. Meillä on siis periaatteessa 9 hengen porukka :D En malttaisi odottaa leiriä, ja eilen katsellessani kuvia viime kesältä, tuli vähän ikävä Relluun.
♥I miss you Robi ♥

Muuta "erityistä" ei nyt ole, palaillaan taas lauantaina ;)



Ps. Vastatkaahan sivupalkin kyselyyn ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti