torstai 31. heinäkuuta 2014

Leiripäiväkirja 2014, osa 4/4

Perjantai

Aamupala oli poikkeuksellisesti vasta 8.30, joten saimme nukkua vöhön pidempään. Kun haimme hoitsuja laitumelta, Frisio oli aika lähellä, ja se tuli luokse kun kutsuin sitä. ♥ Vähän oli haikeat fiilikset, kun tajusin, että olisi viimeinen kerta tällä leirillä kun harjasin Frisiota. Käytin harjaamiseen enemmän aikaa kuin normaalisti, koska halusin viettää aikaa Frision kanssa. Olimme leirin alussa päättäneet, ettei meillä olisi kisoja ollenkaan, vaan normaali tunti. 




Kuvasin ensin ykkösryhmän tuntia, ja kun se loppui, kävin hakemassa Sennin Mimosalta. Alkutunnista taas ratsastimme laukan aktiiviseksi koko uralla, ja sen jälkeen aloimme mennä puomeja ja pieniä ristikoita. Tunnin edetessä hyppäsimme jumppasarjaa, jonka viimeisen esteen korkeus oli viimeisillä hypyillä 85cm. Kaikki hypyt sujuivat suht hyvin, lukuunottamatta toista kertaa korotetulla viimeisellä esteellä. Senni eteni hyvin, hyvässä laukassa, mutta päätti sitten kuitenkin kieltää sille 85cm okserille, ja lensin kaulalle. Muistan vain sanoneeni, että "Mä en aio tippuu nyt!". Sainkin jollain ihmeen tavalla ninjailtua itseni takaisin satulaan, ja tulimme uudestaan -> taas kielto... Sitten opettajamme laski estettä, ja pääsimme yli. Tulin vielä kerran, ja este oli taas 85cm, ja nyt sujui ihan hyvin. Senni oli tosi kiva, vaikka musta tuntukin, etten osaa ratsastaa sitä yhtään... :D





Tunnin jälkeen oli ruoka, ja sitten teoriatunti. Kävimme teoriatunnilla läpi vähän kaikkea ratsastuksesta. Teoriatunti oli tosi hyödyllinen, ja opin paljon uutta. Suoraan teorian jälkeen oli ponileikit, joissa meillä oli 4 ponia, Mellow, Snaige, Pähkinä ja Presto. Leikkitunti oli tosi kiva, mutta siitä minulla ei ole kuvia ollenkaan... Leikkien jälkeen oli sitten enää loppumehut talolla, ja ryhmäkuvien otto. Sitten vaan kotimatkalle. 

(Ryhmäkuvaa en saa laittaa tähän,koska muutama leiriläinen ei halua kuviaan mihinkään.)

Oli tosi kiva leiri, ja toivon, että pääsisin joskus vielä uudestaan ♥ :)

1 kommentti: