lauantai 11. toukokuuta 2013

Vesisadetta, kiitolaukkaa ja ihana Pähkel

Otsikko kertoo siis aika kuvaavasti torstain 9.5 korvaustunnista.

Eli siis, olin tallilla suunilleen kolmelta, koska tunti alkais jo neljältä. Katoin listan, ja yllätyin iloisesti!! Siinä luki siis Vilma-Pähkel. Pähkel oli jo edeltävällä tunnilla, ja auttelin sitten siskoani laittamaan Leeviä kuntoon. Kun ryhmä tuli pihaan, menin selkään. Oli siis päätetty, että menisimme poolokentällä. Ihan hyvä sinänsä, että meitä oli tunnilla kymmenen... :o

Nousin selkään, ja säädin jalustimet. Sitten lähdettiinkin jo käppäilemään poolokentälle päin. Kun sinne päästiin, menimme ensin ympyrälle ravailemaan. Sitten opemme kertoi "säännöt" ja alueen jolla saa ratsastaa. Sitten saatiinkin jo hajaantua. Ravailin ensin, ja Pähkel oli hiukan tahmatassu. Sitten aloin nostaa laukkaa, ja se onnistui hyvin. Sitten alkoi sataa vettä... Silloin oli myös aika kova tuuli, mutta ei se haittaa. Annoin Pähkelin mennä niin kovaa kun se halus, ja joissain vaiheissa mentiin aikasta kovaa. Laukkailin sekä oikeassa että vasemmassa suunnassa, ja molemmat onnistui oikein hyvin. Sitten annoin Pähkelin hetken kävellä. Ravailin taas pieniä pätkiä, ja laukkailin miltei koko loppuajan. Täytyy sanoa, että oli kyllä hauskin tunti aikoihin!! 

Kun tunti loppui, vein Pähkelin talliin. Otin kamat pois, ja harjasin sen hyvin. Sitten kävin juomassa, ja oottelin että siskoni laittaa Leevin pois.  Sen jälkeen lähdettiin kattomaan veljeni futispeliä Klaukkalaan.


Tästä tunnista ei oo kuvia, sorry!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti