sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maastossa 4.5 :)

Eilen oltiin siis maastossa. Olin itse perjantaina tallilla, ja kun katsoin listaa, "Eih, ei sitä" oli eka reaktio... Menisin siis Trollella. Oltiin siis Miralla yötä, ja siellä sitten illalla kikatettiin... (Sokerihumala+ kaksimieliset ihmiset = Sekoilua)

Lauantaina tulin tallille jo ysiltä Miran kanssa. Harjasin Ibben nopeesti läpi, kun ei ollu muutakaan tekemistä. Sitten eka ryhmä meni pihaan, ja selkään.¨








Kun eka ryhmä oli lähteny, otin Trollen puomiin. Se olikin ihan kiltisti satulan laittoon asti. Ruut kuvaili samalla kun laitoin Trollea;
On se komee <3


Puomi on hyyvää!!!


Satulan laitossa oli sitten vähän enemmän ongelmia. Olin nostamassa satulaa selkään, ja tämä herra päättikin yrittää liiskata minut. Jos olisin ollut karsinassa, olisin varmaankin kuollut. ;D Se siis tavallaan hyppäs sivuun, ja meinasin kaatuu. (Tuo tilanne näkyy sitten videopostauksessa, kun saan sen tehtyä)

Suitset meni sitten ihan hyvin. 

Kun eka ryhmä tuli, menin kaartoon ja nousin selkään. 





Maastossa meni ihan hyvin. Mentiin eka peltolenkki, ja ravattiin TOSI paljon. Sitten mentiin metsään kiipeilemään kummuille. Tässä Trolle oli jopa hiukan laiska, ja sitä piti raipalla muistuttaa, että menepäs eteen päin!! Ei laukattu ollenkaan, mutta ei se mitään, kun ratsu oli niin superi, ja kuunteli pienintäkin apua!!

Kun tultiin takas, laitoin Trollen puomissa pois, juotin sen ja vein boksiin. Sitten menin syömään ja kuvailemaan. Siinä puolen aikaan lähdin sitten Mimosan ja Jassun kanssa metsään "seikkailemaan" :D Mentiin siis etsimään sitä klo. 12 ryhmää, tarkoituksenamme saada niistä kuvia. Etsittiin niitä vähän joka paikasta, ja siinä sitten kävi niin, että ne oli siellä, missä me oltiin viimeeksi oltu... Naurettiin siinä sitten, ja juoksenneltiin ympäri metsiä..


Ei ne ollu kummuillakaan... ;D

Kun ryhmä sitten tuli takasin tallille, "autoin" Ruuttia laittamaan Henkan pois. Toisin sanoen siis kuvasin kun se laitto sitä pois ;D

Henkan mielipide Mimosasta...

Ja Jassusta ;)

Mentiin sitten mökkiin, ja siellä sitten tapahtui kaiken laista sekoa... Ei siitä sen enempää, näätte sitten kun videopostaukset tulee ;)

                                                                                                                                                                              
Ai niin! Ja olen siis maanantaista keskiviikkon leirikoulussa, eli en sinä aikana pääse koneelle. Huomis aamuna saatan ihan pikapikaa päästä, kun koulu alkaa vasta 11.15 :) Videopostaukset tulee siis aikaisintaan torstaina!







2 kommenttia:

  1. MUUMIPEIKKO! :D Ja Henkka on söpö tos kuvas, mut minää.. XD

    VastaaPoista
  2. Sul on hieno blogi! Jos kiinnostaa, niin tässä mun blogi :D www.bonskiponskinen.blogspot.fi
    Saa liittyy lukijaks :)

    VastaaPoista