lauantai 18. toukokuuta 2013

Esteitä & pyöräilyä n. 15km!!

Kuten otsikkokin kertoo, menimme tunnilla esteitä. Olin aamulla tallilla puol kympin aikoihin, ja huomasin, että ponilapset oli pihalla. Menin sitten siihen halimaan Paxtonia, ja autoin sen ratsastajaa suitsien kanssa. Kun ponit lähtivät, vein repun mökkiin. Olin hetken tallissa, juttelin Siirin ja Miran kanssa. Kun eka ryhmä sitten lähti kentälle, aloin heti harjaamaan Pähkeliä. Se oli kiltisti, mutta yritti koko ajan aukoa ovea.... Harjasin sitä melkein puol tuntii!! Kyllä se sitten oli puhdas :) Puolelta laitoin suojat, ja n. kaksytvaille satulan ja suitset. Sitten lähdettiin kentälle. Siellä sitten nousin selkään, säädin jalustimet, ja menin sitten uralle kävelemään. Alkukäyntien jälkeen saimme vapaasti mennä ravipuomeja. Onnistu hyvin, vaikka Pähkel yritti lähtee kaahaamaan välillä. Sitten sama toiseen suuntaan. Sitten pidettiin pieni kävelytauko, ja mun oli ihan pakko ottaa jalustimet pois jalasta, koska mua sattu pohkeisiin, en tiiä miks. Kävelytauon jälkeen mentiin sitten kaikki ovaalille kävelemään, ja tultiin neljä puomia ravissa vuorotellen. Puomit oli näin:
(Noi valkoset viivat siis puomit, ja toi ruskee se kohta missä oltiin ovaalilla)

Kun kaikki oli mennyt kerran ravissa, opemme nosti kauimmaiset puomit ristikoksi. Tämäkin onnistui hyvin. Kun kaikki taas oli mennyt, opemme korotti sitä ristikkoa, ja alettiin tulla laukassa. Tässä Pähkel yritti vähän lähteä rynnimään, joten käänsin ympyrän, ja rauhotin sen. Sitten puomit ja hyppy onnistu. Sitten se taaimmainen ristikko nostettiin pystyksi, ja tultiin taas. Nytkin onnistui ihan hyvin. Lopulta se este oli joku 60-70cm korkee. Mentiin vielä noin korkeena se pari kertaa, ja sit mentiin loppuverkka. Kun seuraava ryhmä tuli, mentiin kaartoon, ja alas selästä. Pähkel siis jatkoi, joten autoin seuraavan ratsastajan selkään, ja menin sitten tallin kautta mökkiin syömään. Sitten menin kuvaamaan Ruutin tuntia.




Antonin tyyli tulla puomit...

Sori Ruut, oli pakko ;)



Jäin suoraan katsomaan sitten vikaakin tuntia Jassun kanssa. Kuvasin mm. Ronjaa. Tässä kuvia tunnilta:







Autettiin sitten opeamme viemään puomit ja tolpat paikalleen, ja kävin sit hakemassa mökistä kamat. Sitten lähettiin PYÖRÄILEMÄÄN kotiin. Matkaahan siis on se n. 15km, mutta päästiin perille!!
:)


-Vilma-

Ps. Tämähän oli siis kevään viimeinen tunti... :(



5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ai jaa, mun mielest teil on yks... Ku ens lauantai menee niis kisoissa, ni meil ei oo tuntii sillon

      Poista
    2. On niillä 2 tuntii, ku meilki olis voinu olla viel kerran, mutku on ne kisat, nii se lauantai jäi pois, mut noilla arkipäivän tuntilaisil on viel 2 kertaa. :)

      Poista
    3. me ollaan Reetan kans tiistain ryhmäs ni meil on viel yks tunti jäljellä, teil tais loppuu jo kun huomenna on kisat...?

      Poista
    4. Joo, meillä loppu jo just niitten kisojen takii

      Poista