torstai 21. maaliskuuta 2013

Tallilla 20.3

Hellou!

Eilen oli siis korvaustunti. Olin tallilla vähän yli neljä, vein kameran mökkiin ja menin kattomaan listan. Menisin Dianalla!!! ♥♥

Otin harjakorin, ja menin harjaamaan. Pyöritin kumisualla suurimman osan ajasta, ja kyllä sitä karvaa vaan lähti ja lähti!! Sitten vedin kovalla harjalla ja pölärillä irtokarvat pois, ja sitten putsasin kaviot. Hain satulan suunilleen 16.40, ja pyysin Ruuttia ottamaan suitset. Heitin satulan selkään, ja Ruut lämmitti kuolaimet. Sitten vaan suitset, ja itelle kypärä. Sitten maneesiin!

Kiristin vyön, laskin jalustimet ja nousin selkään. Jalkkarit oli vaan reiän liian pitkät, joten säätämiseen ei menny kauaa. Kun ope oli tarkistanu vyön, lähdin uralle. Diana oli vähän laiska alussa, mutta se parani kun vähän väliä muistutteli. Sitten alettiin ravailla, ja piti tarkistaa että oli oikea kevennys. No, mulla oli :) Tuntu vaan, että oli hirveen ahdasta maneesissa, kun meitä oli tunnilla 8... Lauantaina meitä siis oli neljä!! Noh, onnistui ihan hyvin, välillä Dille säikähti oven pamausta tai jotain. Sitten alettiin tekemään "pohkeenväistöä". Käännettiin reunimmaisen lamppurivin alta, ja siitä sitten väistettiin uralle. Onnistu ihan ok. Sitten sama toiseen suuntaan.

Sitten jakauduttiin kahdelle ympyrälle, ja alettiin nostaa laukkaa. Diana nosti TOSI hyvin. Välillä se lähti vähän kaahottamaan, kun ovet paukku tuulessa, mut vaan pari kertaa. 

Tunnista jäi superhyvä fiilis!

Muutama kuva:




Tunnin jälkeen. Kuva © Lotta

Mun ilme vammaa aika pahasti, mut Dille on söpö! Kuva © Lotta

Jossain vaiheessa tulee video tunnista, kunhan saan sen tehtyä!

-Vilma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti