sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Trolle the Tykinkuula

Moikka...

Eilen, lauantaina oli taas ratsastus. Perjantaina Mimosa soitti, ja kertoi että menisin Trollella... Sillähän olen mennyt nyt kevään aikana eniten, ja ajattelin, että enkö voisi mennä MILLÄÄN muulla... Lauantaiaamuna olin tallilla noin kymmeneltä.Tarkistin listan, eikä se ollut muuttunut mihinkään. Juttelin hetken kavereideni kanssa, ja sitten menin kuvaamaan poneja. Sen jälkeen otin Trollen riimun, narun ja harjakorin. Avasin oven, ja laitoin Trollelle riimun päähän. Trolle oli suht kiltisti, vaikka yhdessä vaiheessa sain hampaanjäljet olkapäähän. Loppuajan Trolle olikin ihan kunnolla. Kaviot nousi helposti ym. Kakskytvaille otin satulan ja suitset. Laitoin satulan selkään, ja Trolle oli kiltisti!! Sitten vein riimun ja narun sisään, ja lämmitin kuolaimet. Trolle päätti sitten leikkiä kirahvia oikein kunnolla! Mulla meni melkein kymmenen minuuttia saada suitset päähän, mutta lopulta ne meni sinne. Sitten remmit kiinni, hanskat käteen ja maneesille. 


Maneesissa kiristin vyön, laskin jalustimet ja nousin selkään. Säädin jalustimet, ja opemme tuli tarkistamaan vyön. Sitten lähdin uralle käppäilemään. Trolle oli toooooosi reipas, ja koko ajan piti tehdä ympyröitä... Sitten alettiin ravailemaan. Onnistui suht hyvin, Trollekin rauhoittui hieman. Sitten jakauduttiin kahdelle pääty-ympyrälle. Ympyrällä oli mun lisäksi Bessi ja Leevi. Laukkaaminen onnistui superhyvin!! Laukattiin aikas paljon, jes. Sitten käveltiin hetki pitkin ohjin. Sen jälkeen alettiin menemään yhtä tehtävää, pitkältä sivulta poikkihalkaisijalle, keskellä käyntiinsiirtyminen, sitten raviin. Alussa Trolle oli sitä mieltä, että minähän EN pysähdy!! Loppua kohti sujui jo paljon paremmin. Lopputunti sitten tehtiin sitä, ja sitten loppukäynnit. Sitten vaan kaartoon, ja alas selästä. Trolle ei jatkanut, joten nostin jalustimet ja vein sen talliin. Otin varusteet pois, ja vein ne paikalleen. SItten otin harjakorin, ja pari leipäpalaa. Laitoin leivät kuppiin, ja harjasin Trollen.  Sitten vein harjakorin paikalleen, ja lähdin kohti autoa. "Matkalla" pysähdyin kuvailemaan Kapsua, ja kuvat onnistui omasta mielestä onnistui tosi hyvin.

-Vilma


Hamu♥


Kapsun kuvailua::










5 kommenttia:

  1. Etkö laita niitä mun ja Jassun kuvaamia videoita? :D

    VastaaPoista
  2. Koetin laittaa, mut tää kone ei suostu lataa niit ilman et ne ois yt'ssä, enkä oo viel kerenny laittaa, mut laitan jossai vaihees. :)

    VastaaPoista
  3. ei toi mitää, mä menin puol vuotta Kapsulla :'D

    VastaaPoista