torstai 28. helmikuuta 2013

Tilannepäivitystä (VIHDOINKIN)

Hehe, Moi!!



Onpas pitkä aika siitä kun viimeeksi kirjoittelin... Mutta tähän tulee nyt ne mitä on tapahtunut :)

Sunnuntai 24.2
                                                                                                                Aamupalani:
Heräsin vähän ennen seittemää..
Katoin kaikki kamat valmiiks, ja pakkasin eväät. 
Sitten menin  syömään. 





Tallille lähdettiin ajamaan n. 08.40. Oltiin perillä vähän ennen ysiä. 

Kun olin perillä, jäin hetkeksi kuvailemaan tarhassa olevia hevosia. Kun Mira tuli, mentiin viemään kamat mökkiin. Tässä kuvasaldoa: 

 Sitten harjasin Leevin nopeesti karsinassa läpi. Jäin hetkeksi juttelemaan talliin. 

Sitten kokoamaan rataa. Siellä tuli sitten samalla juostua rata läpi Mimosan kanssa, hauskaa oli   : D

Sen jälkeen kävin hakemassa Leevin käytävälle, ja aloin harjata sitä Reetan kanssa.  Siitä lähti edelleen TOSI paljon karvaa. Luokka alkoi 11.00, minä menin yhdeksäntenä, Reetta kolmantena. Reetta lähti siinä vähän ennen yhtätoista maneesiin, minä kävin mökissä nopsasti hakemassa kameran. Siiri tuli just sopivasti, ja lähdettiin maneesille. Katottiin hetki verkkaa, ja sit Siiri meni kisakatsomoon odottamaan että on mun vuoro.



Reetalla meni tosi hyvin! Sitten vaan nopee vaihto, Reetta alas ja minä selkään. Annoin Leevin kävellä ensin vapain ohjin, ja sitten aloin ravailemaan. Leevi oli vähän tahmea alussa, mut kyl se siitä vähän reipastu. Sitten kokeilin laukkaa molempiin suuntiin, onnistu ihan ok. Kohta olikin jo mun vuoro... Alotin radan. Leevi oli pikkasen laiska, josta tuli myös hiukan kommenttia... Yhdessä kohdassa minulle tuli oikosulku, unohdin mihin piti mennä!! Muistin sit just ennen kun piti kääntyy, ja tuli pieni äkkikäännös, mut ei se mitään. Loppurata meni ihan hyvin. 
Annoin Leevin ravailla radan jälkeen, ja sitten kävelin pitkin ohjin. Sitten vaan alas selästä, jalustimet ylös ja talliin. Hoidin Leevin pois, ja vein sen sitten tarhaan. Sitten menin mökkiin odottelemaan Mimosaa ja Ruuttia. 

Retuiltiin hetki mökissä Ruutin kanssa, ja sitten menin Siirin kanssa maneesille kattomaan seuraavia luokkia. Jäätiin sitten siinä matkalla kuvailemaan, ja tässä tulos:
















Maneesissa oli paljon kylmempi kun ulkona... Oltiin siis aika paljon pihalla lämmittelemässä. Itellä oli thlö tehtävät kolmosluokassa, ja oottelin sit sitä. Jossain vaiheessa mentiin mökkiin. Juteltiin siellä, ja sitten kello alko olla yks, jolloin piti mennä maneesiin. Varpaat oli sit ihan jäässä, kun toimihenkilötehtävistä päästiin! Kuvasin samaan aikaan sitä luokkaa, ja tässä kuvia:
















Sitten kisat loppu, ja purettiin rata. Sitten aloin lähtemään, mutta jäin vielä kuvailemaan tarhoille Ruutin ja Mimosan kanssa kun odottelin kyytiä.

Uljas kisaratsuni ♥

Henkka sai Ibbeltä kyytiä

Ibbeä ärsyttää

Henkka osaa posettaa ♥

Volliiii ♥
Tää on musta tosi nätti kuva ♥

Hehe, oli pakko laittaa ;)

Kerttu hyökkää... :D


Ruut & Diana ♥






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti