maanantai 11. elokuuta 2014

Syyskauden ensimmäinen tunti

Lauantaina 9.8 oli siis ensimmäinen tunti loman jälkeen, ja menin tunnin Elmolla. Olin tallilla hyvissä ajoin, ja alussa kävimme kiertämässä uudet tilat läpi, jotta tiesimme missä on mitäkin. Täytyy sanoa, että nuo tilat on oikeasti TOSI hienot ja tilavat! 

Sitten vaan laittamaan Elmoa kuntoon, ja ihme kyllä herra oli muuttunut laidunkauden aikana kiltiksi! Ottaen huomioon, millainen Elmo oli vielä keväällä hoitaessa, se oli nyt kuin toinen hevonen! Kun sain pojan laitettua, niin sitten vaan kentälle ja selkään.

Tunnin teemana oli siirtymiset ja ympyrät. Alussa tuntui ihan oudolta mennä Elmolla, kun en sillä pitkään aikaan mennyt, mutta kun ne oikeat nappulat siihen hevoseen löytyi, tunti meni tosi kivasti. Kesken tunnin päätin nostaa jalustimet ylös, koska pystyn istumaan paljon paremmin ja paremmassa asennossa ilman jalkkareita. 






Tunnin jälkeen oli tosi hyvä fiilis! Elmo toimi lopputunnista tosi hyvin, ja oli oikeasti ihan eri hevonen kuin ennen! Sen huomasi myös lopussa, kun nostin jalustimia ylös, niin poika oikein tunki syliin ja kerjäsi rapsutuksia! ♥ On se vaan niin ihana! ♥♥

♥ LOVE ♥





2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Olisko mahdollista saada tiloista kuvia? Oon tallilla ratsastanu n. 8 vuotta kunnes lopetin ja nyt olis kiva nähä uusia paikkoja (asun nykyään muualla niin en pääse oikein itse katsomaan..) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseben ainakaan vielä pysty laittamaan kuvia, mutta Hyvinkään Ratsastuskeskuksen facebook- sivulta löytyy: )

      Poista