torstai 5. joulukuuta 2013

Ihan perus ratsastuspostaus

Tajusin vasta nyt, etten ole kirjoittanut pitkään aikaan! On kuitenkin ollut tosi paljon kokeita nyt, ja on ihan joululoman alkuun asti, mutta koetan postailla mahdollisimman usein! Tähän postaukseen ajattelin kuitenkin nyt vaan laittaa viime lauantain tunneista :) 


Mulla oli siis tuplat, menin ekan tunnin Välkyllä, ja toisen tunnin Trollella. Välkky oli ihan suht kiltisti kun laitoin sen kuntoon, muutamaa äksyilykohtausta lukuunottamatta. Tunnilla harjoiteltiin pohkeenväistöä, ja väistettiin takapuolta pois uralta, tavoitteena mulla oli saada pidettyä kaula suorana, ja edes muutama väistöaskel. Välkky oli alussa aika laiska, mutta reipastu kun alettiin ravailemaan. 




Väistöt meni alussa ihan hyvin, vaikka Väpää pitikin pyytää aika paljon väistämään. Käyntiväistöt meni ihan hyvin loppuun asti, mutta raviväistöt ei onnistunu sitten millään. Taidettiin tähän väliin ottaa laukkaa, ja Välkky nosti tosi hienosti! Annoin sen mennä vähän lujempaa, mutta pidin sen silti avuilla, eittei se kuitenkaan säntäilly minne sattuu.




Toiseen suuntaan väistöt suju ihan hyvin, saatiin muutama onnistunut raviväistökin(!). Loppukäynneissä Välkky rupes tuntumaan jo tosi kivalta, ja se jopa kuunteli ihan hyvin. Sitten vaan kaartoon, alas selästä, ja hakemaan Trollea. 


Tehtiin toisella tunnilla samaa, ja Trollen kanssa onnistu raviväistötkin melkein heti. Trolle oli myös tosi reipas, mut sitä joutu pidättämään enemmin. En saanut kuvaajaa toiselle tunnille, joten siitä ei oo kuvia... 


*********

Tähän loppuun vielä sen verran, että lähden huomenna serkuilleni, enkä sinä aikana varmaankaan pääse postaamaan. Suunnitelmissa oli, että kuvattais joku lyhäri, jonka mahdollisesti sitten näette, jos se toteutuu ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta!! :)












2 kommenttia: