keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Erikoispostaus; Suosikkihevoseni kautta aikojen osa 2/2

Tässä siis toinen osa edelliseen postaukseen :)


r. Paxton
"Paxu"
Rotu: Shetlanninponi
Syntynyt: 13.4.1995

Paxton on kaikkien aikojen suurin suosikkini, vaikka alussa en tykännyt siitä ollenkaan. Kun menin sillä ensimmäistä kertaa, pelkäsin, koska se "Oli niin iso". Putosin Paxun selästä monia kertoja, mutta silti tykkään siitä. Toivon, että Paxton olisi vielä kauan Hyyppärässä, ja saisin viettää aikaa sen kanssa.

t. Backyard's Butterfly
"BB"
Rotu: Lämminverinen ratsuhevonen
Syntynyt: 8.5.2002

BB ei ole ollut suosikkejani alusta asti, vaan aloin tykkäämään siitä vasta viime vuoden lopulla. Hoitaessa se on yleensä vähän äksy, mutta kyllä niitä "enkelipäiviäkin" on. Ratsastettaessa BB on reipas, ja pidätteitä joutuu tekemään aika paljon, mutta silti se on (ainakin yleensä) hyvin hallittavissa. En ole menny tänä syksynä BB'llä kun kerran, mutta haluaisin mennä sillä vielä ennen joulua.

r. Logårds Trollet
"Trolle"
Rotu: Ruotsalainen kylmäverinen 
Syntynyt: 28.5.2002

Trolle oli viime talvena vielä "inhokkilistani" kärjessä, koska en osannut oikeen ratsastaa sitä silloin. Pompin selässä kuin perunasäkki, ja Trolle vaan kaahotti menemään. Viime talven jälkeen tuli suunilleen puoli vuotta taukoa, kunnes menin taas Trollella. Silloin se nousi suosikkilistani kärkeen. Trolle on joskus hoitaessa vähän äksy, mutta ei sikaile kun sille osoittaa kuka on pomo. Trollella on tosi tasaiset askeleet, joissa on helppo istua.

************************************************

Tähän osaan tulikin nyt vaan kolme hevosta... Erikoispostausideoita saa edelleen antaa, jos niitä mieleen tulee :)






5 kommenttia: