sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Elmolla väistöjä :3

Moi!

Eilisellä tunnilla menin Elmolla. Kun tulin tallille, otin sen heti käytävään, ja aloin harjata. Herra oli taas kuin mikäkin päivänsäde... Koko ajan korvat luimussa ja hampaat irvessä... Sain sen kuitenkin laitettua, ja pääsimme maneesiin. Vyötä kiristäessä tulikin sitten lisää ongelmia, mutta saatiin se kiristettyä. Kun olin säätäny jalkkarit, niin sitten vaan uralle. Elmo oli suht reipas koko tunnin, kunhan vaan muistin pitää pohkeet kiinni.
   
(Kuvat ©Milla, Anteeksi laatu...)




Alussa pienennettiin ja suurennettiin ympyröitä, ja se onnistui ihan hyvin. Sitten alettiin tulemaan suoraa linjaa, ja siitä sitten pari väistöaskelta uralle. Alussa väistöt ei oikein sujunu, kun en muistanu pidättää. Kun muistin kaiken, ja keskityin, saatiin muutama ihan hyvä väistöpätkä.
  Hetken kuluttua lisättiin väistöön laukannosto, ja nostot onnistu hyvin. Laukoissa Elmo pudotti pari kertaa, mutta se oli helppo korjata. 




Elmo jatkoi seuraavalle tunnille, joten autoin ratsastajan selkään. Sitten lähdin tallin kautta kotiin.

****************

Sitten pieni tiedoitus :)
Olen ensi kesänä menossa Relanderin Ponitallin yleisleirille numero 3, joten jos joku muukin on tulossa, olisi kiva tutustua!! :)



3 kommenttia: