tiistai 18. joulukuuta 2012

Pipareita & Jännitystä

Moikka!

Tänään, 18.12, minulla oli joulujuhla. Pääsin koulusta jo kahdeltatoista, Jes!! Kun tulin kotiin, äitini oli tehnyt bataattilaatikkoa. Se on hyvää! Äitini oli myös leiponut pipareita, ja koristelin niitä. Sitten aloin etsiä vaatteita joulujuhlaa varten. Löysin vaatteet, ja sitten äitini laittoi hiukseni kiinni, sukkanutturalle. Kampauksesta tuli hieno. Söin nugetteja ennen kuin aloin pukemaan toppatakkia päälleni. Kaverini oli luvannut, että pääsisin  heidän kyydillään kirkolle, jossa joulujuhla oli. Menin ulos odottamaan. Odottelin siinä joku 10min, ja sitten lähdimme kohti kirkkoa. Kirkolla kävimme esitykset kerran läpi. Sujui ihan hyvin. Kun juhla sitten alkoi...
Minua alkoi jännittää. Kertasin vuorosanojani mielessäni. Kun laulusta Heinillä härkien kaukalon, oli laulettu ensimmäinen säkeistö, menimme laittamaan vaatteita. 

Siellä oli sitten pikkuinen sählinki... Etsimme joulukuusenkoristeita (kaverini esitti joulukuusta) niitä ei meinannut löytyä. Löysimme ne, ja menimme lavalle. Esitys sujui ihan hyvin, lukuunottamatta sitä, että meinasin kompastua juostessani sivuun. Kun näytelmä loppui, juoksimme äkkiä vaihtamaan vaatteita. Heti esityksemme jälkeen oli kuoroesitys. Se meni hyvin! 

Juhlan jälkeen lähdimme kotiin. Kotiin päästyäni söin pari piparia, ja tulin sitten kirjoittamaan tätä tekstiä ;)


♥:llä, Vilma

P.S: Tässä vielä muutama kuva kampauksestani:
Minä... Nuttura edestä.

Nuttura takaa

Ja sivusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti