tiistai 18. joulukuuta 2012

Epäonninen maanantai

Hellouh!

Maanantaina oli siis korvaustunti. Pääsin koulusta kahdelta. Tulin kotiin ja etin kamat valmiiksi. Kun siskoni tuli koulusta kolmen jälkeen, hän vaihtoi vaatteet ja lähdimme tallia kohti. Ensin kuitenkin käväisimme Willassa hakemassa ruokaa. Matkalla sitten oli vissiin joku kolari, koska liikenne mateli sairaan hitaasti. Siinä sitten istuttiin ruuhkassa vielä kun kello oli 16.30... Sitten äiti soitti Jahnulle, että me tullaan myöhässä. Oltiin tallilla n. 16.47... Juoksin ihan täysiä tallille, jolloin kenkäni menivät täyteen lunta. Avasin tallin oven, ja Jahnu sanoi että menisin Dianalla, ja saa mennä ilman satulaa. Kävin nopeasti hakemassa raipan, ja menin Dianan karsinalle. Yksi tyttö oli laittanut sen kuntoon, ja kysyi haluanko mennä ilman satulaa. "Totta kai!" vastasin, ja hän otti satulan pois ja vei sen talliin. Sitten lähdettiin maneesiin. 

Maneesissa yksi kaverini punttasi minut selkään, ja lähdin heti kävelemään uralle. Dianalla oli ihanan tasaiset askeleet! Kun kaikki olivat kävelemässä, Jahnu teki "pujotteluradan" keiloista. Sitä piti sitten mennä vapain ohjin, pohkeilla kääntämällä. Tämä onnistui moitteetta!! Kehuin Dianaa. Seuraavatkin kerrat onnistuivat. Sitten mentiin samaa ravissa. Alussa ravi pompotti hiukan, mutta totuin siihen. Ravissakin tehtävä onnistui, ja Jahnu kehui minua. Sitten vaihdettiin suuntaa, ja mentiin taas kerran, pari käynnissä pujottelua, ja sitten taas ravissa. Taas onnistui hyvin!  Sitten saimme mennä vapaasti laukkaa tai ravia, laukkaa kuitenkin vain ympyröillä. Tämä onnistui hyvin, mutta täytynee sanoa, että tällä kertaa ravissa oli helpompi istua kuin laukassa... :o  Kun tunti loppui, tulin alas selästä. Diana jatkoi, ja autoin ratsastajan selkään. Sitten lähdin maneesista. Siskoni piti laittaa Antsa pois, joten minä menin katsomaan poneja. 

Ponitunti oli alkamassa, ja ratsastajat oli laittamassa poneja kuntoon. Hamu ja Ida, jotka eivät päässeet tunnille mukaan yrittivät väkisinkin tulla pihattoon. Siinä sitten nauroin, kun Hamu juoksi ympyrää. Toisesta ovesta sisään, ja toisesta ulos. Oli kyllä huvittavan näköistä. Kun ponilaiset lähtivät pihasta, menin katsomaan kun siskoni loimitti Antsan. Sitten lähdimme kotia kohti.


Tästä päivästä ei ikävä kyllä ole kuvia...


Hyvää Joulun odotusta!!

♥:llä, Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti