keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pohdintaa kehityksestä ja istunnasta (1)

Postausideoita miettiessäni tajusin, että en ole tainnut kertaakaan tehdä kunnollista postausta istunnastani/ sen kehityksestä. Koetin etsiä tätä postausta varten vanhoja kuvia, mutta vanhimmat löytämäni ovat vuodelta 2012. No, ehkä niistäkin kuvista jotain näkee. Teen postauksen kahdessa osassa. Tässä ensimmäisessä osassa on juttua esteiltä, ja seuraavassa sitten perusistunnasta. Toisen osan julkaisuajankohtaa mietin, sillä leirin jälkeen olisi uusia kuvia, mutta jos julkaisen vasta silloin, tulee aika pitkä tauko.... No, saas nähdä miten käy.  

Este- ja kevyt istunta


 Yllä olevat kuvat on otettu kesällä 2012 kun olin Rellussa leirillä. Näitä kuvia katsoessa en tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa... Isoin ongelma mulla oli esteillä vielä pari vuotta sitten se, että jalka lähtee liian taakse, ja myötäys puuttuu. Olin myös tosi usein ns. "wc-ankka"-asennossa, (Joku opettaja joskus käytti kyseistä nimitystä, ja se on jäänyt mieleen :D) eli kevyessä istunnassa ja selkä notkolla....
                   

(Pahoittelut kuvien laadusta...)

Ongelmana minulla on myös ollut se, että lähden liian aikaisin hyppyyn, jolloin tasapaino menee helpommin. Sain viime kesänä korjattua tätä ongelmaa suhteellisen hyvin yhden tunnin aikana. Kunhan muistaisin keskittyä paremmin hypyissä, olisin paremmin mukana.  Asia, jota minun pitäisi opetella ehkä eniten: keskittyminen. 





Yllä olevat kuvat ovat edelliseltä keväältä. Hypättiin keväällä vaan nuo 2 kertaa, ja kuvia ei kamalasti ole, joten en saanut niin hyviä vertailukuvia kuin olisin halunnut. Itse huomaan ainakin kuvista, että suurin muutos parempaan on tapahtunut jalan asennon kanssa. Todennäköisesti saan leiriltä sitten parempia kuvia myös esteiltä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti