maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hiljaiseloa....

Moikka!

Kuten olette kaikki huomanneet, täällä on ollut aika hiljaista... Nyt kesällä tietty olisi aikaa postailla, mutta kun en pääse tallille, niin tämän blogin puolelle tuskin tulee kauhean paljon mitään... Tietenkin jos teillä on ideoita, niin niitä saa heitellä, ja voin kokeilla toteuttaa! 

Luulen, että seuraavan kerran tähän blogiin postailen vasta Rellun leiristä (ellette keksi jotain hyviä ideoita). Tietenkin kirjoitan, jos pääsen tallille, tai hevosten pariin muuten! Itse asiassa itseäni harmittaa tosi paljon, ettei nyt kesällä ole tänne mitään kirjoiteltavaa... 

Menen siis leirille Relanderin Ponitallille, kuten kahtena edellisvuonnakin. Tämä vuosi poikkeaa kuitenkin sen verran, että tiedän nyt jo yli puolet leiriläisistä, ja olen lähdössä monen kaverin kanssa. Leiri on siis 7-11.7, mutta menemme Relluun jo 6.7. "Mukaani" leirille ovat lähdössä tänä vuonna MimosaMira, Ruut ja Viveca. Lisäksi tiedän, että viime kesänä meidän kanssa Rellussa olleista on tulossa Tuuli ja Josefina, sekä kesällä 2012 mun kanssa samalla leirillä ollut Emilia. 

Lupaan, että syksyllä kun tunnit taas alkaa, tännekin tulee lisää elämää! Kesän aikana kirjoittelen (tai ainakin yritän kirjotella) enemmän mun toiseen blogiin, jonka osote siis on vilmaslifestyleblog.blogspot.com

Ihanaa kesää kaikille lukijoille, ehdotelkaahan hevosiin liittyviä erikoispostausideoita, niin tämäkään blogi ei "kuole" kesän aikana! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti