perjantai 12. elokuuta 2016

Syksyn ensimmäinen


Tämän syksyn ensimmäisen tunnin listassa luki mun nimen kohdalla Ruby. Blogin puolella Ruby ei ole koskaan esiintynyt, se tuli tallille blogitauon aikana. Kuitenkin olen sillä jo useamman kerran mennyt, ja kerta kerralta tuntuu että asiat sujuu paremmin. 

Tällä kertaa tunnilla palauteltiin kesän jälkeen mieleen taas ihan perusjuttuja, tehtiin siirtymisiä, kulmien ratsastamista ja tarkistettiin suoraan ratsastamista. Ruby oli alkutunnista vähän vetelä, ja ensimmäiset laukannostot oli vähän niin ja näin. Kuitenkin sitten kun muistin taas että pitäis ratsastaa kunnolla, homma rupes toimimaan tosi kivasti. Sainkin meidän opettajalta yhessä vaiheessa tuntia kommentin, "Nyt se Ruby muisti miten niitä jalkoja nostellaan, tai sit sä löysit siitä ne nappulat!". Naurahdin vaan että ehkä molemmat vaihtoehdot yhessä vois olla lähellä todellisuutta."




Mulle jäi tunnista kaikin puolin tosi hyvä fiilis, tietty paljon parannettavaa jäi, mut myös tosi paljon hyvää löyty. Ratsastus on siitä koukuttava laji, että aina on jotain parannettavaa. Siinä vaiheessa, kun ite saan potkittua itteni ratsastamaan ja keskittymään kunnolla, tulee tosi hyviä pätkiä. 

Ruby on luonteeltaan kiltti ja nöyrä, tosin aina alkutunnista joutuu vähän muistuttelemaan siitä että liikutaanko nyt eteenpäin oikeasti vai leikitäänkö tahmatassuja. Esteillä Ruby on aivan ihana, oon yhet estekisat jo ehtinyt tällä tammalla hypätä, silloin tuloksena oli oman mokan takia pudotus ja 4vp. 




Odotan huomista tuntia innolla, ja siitä on tulossa postausta jossain vaiheessa ensi viikkoa. :) Sääennuste tosin näyttää vähän karulta, mutta pitää toivoa että olis hyvä sää! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti